Deurlijsten

Deurlijsten

De trotse eigenaar van een jaren 30 woning en je gaat verbouwen? Gefeliciteerd! Het voorwerk kan gaan beginnen en je gaat op zoek naar die authentieke elementen die je graag weer terug wilt laten komen in je huis. Wat mensen snel vergeten zijn de deurlijsten. Wist je dat je met deurlijsten ervoor kunt zorgen dat je die jaren 30 look weer helemaal terug laat komen in je huis? Je kunt ervoor kiezen om een subtiele deurlijst te plaatsen of juist een klassieke met iets meer details. De authentieke jaren 30 look is natuurlijk te herkennen aan de brede deurlijst.

Of ben je je huis aan het verbouwen en wil je een bepaalde sfeer creƫren in je huis? Dan zorgen nieuwe deurlijsten voor een nieuwe strakke frisse look. Vaak zie je dat, na verloop van tijd, deurlijsten gebruikerssporen krijgen die je niet meer zo makkelijk weg kunt werken. Dit is natuurlijk erg jammer en door het vervangen van deze deurlijsten zorg je, met niet al teveel moeite, dat het er weer strak uitziet.

Plinten

Bij een verbouwing of renovatie zie je ook vaak dat de vloer vervangen wordt. Hoe werk je deze netjes af? Door het plaatsen van plinten. Je kunt ervoor kiezen om deze vanaf de vloer door te laten lopen. Bijvoorbeeld bij een tegelvloer zie je vaak dat mensen deze door laten lopen tegen de muur aan. Steeds vaker zie je dat mensen kiezen voor de opvallende hoge plint. Niet alleen in de jaren 30 woning is dit een veelgemaakte keuze ook juist in de moderne strakke inrichting zie je dit soort plinten steeds vaker terugkomen.

Geef een reactie

Sluit Menu