Ik ben op zoek naar Aluminium Profielen

Ik ben op zoek naar Aluminium Profielen

Een aluminium profiel is een voorgevormd (meestal langwerpig) stuk aluminium. Afhankelijk van de vorm van het profiel verschilt het doel en de toepassing.

Aluminium profielen zijn er dus ook in vele soorten en maten. Denk aan simpele vormen zoals hoekprofielen en U-profielen. Maar er zijn ook aanbieders van complexe vormen met een erg specifieke toepassing.
Tegenwoordig zien we een opkomst van allerlei bouwsystemen waarbij men gebruik maakt van profielen. Denk bijvoorbeeld aan de bekende gevel plaats systemen. Deze platen worden altijd o peen gevel bevestigd op een profiel. Ook bij de aansluiting op ramen, deuren en daken zien we steeds meer het gebruik van profielen.

Dankzij het gebruik van deze systemen in combinatie met profielen is de snelheid en flexibiliteit tijdens het bouwen van grote constructies enorm toegenomen.

Ipex Group in Enter levert aluminium profielen, schroeven en EPDM materialen voor allerlei gevelplaat systemen. Zij kunnen je verder helpen bij het selecteren van de juiste aluminium profielen.

Sluit Menu