Ik ben op zoek naar de perfecte trouwjurk

Ik ben op zoek naar de perfecte trouwjurk

Het is zover. De grote liefde van je leven heeft je ten huwelijk gevraagd, of misschien heb jij de grote stap zelf wel gezet en heb jij de grote vraag gesteld. Hoe dan ook jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd!

Een droom van bijna elk meisje wat uitkomt. De bruiloft. Het plannen kan gaan beginnen. Een van de belangrijkste dingen die op de planning staat is natuurlijk het vinden van de perfecte trouwjurk. Maar hoe vind je die? Naar welke winkel ga je? Hieronder vind jij een aantal tips die je kunnen helpen bij het vinden van jouw droom bruidsjurk.

Bruidsjurken

Hoe groter de winkel, hoe meer keuze je hebt. Ja dit klopt, maar let er goed op bij welke bruidswinkel je je trouwjurk gaat passen. Het kan namelijk zijn dat je bij de bekendere bruidswinkels maar een bepaald aantal jurken mag passen. Vraag dus bij het plannen van een afspraak of er een limiet zit aan het aantal te passen jurken.

Passen trouwjurken

De afspraak is gepland en je mag dan eindelijk gaan passen. De mogelijkheden zijn oneindig. Bedenk dat de trouwjurk niet direct goed hoeft te zitten. Het passen van de jurken hoeft niet alleen in jouw maat te gebeuren. Met klemmen kan de jurk zo een paar maten kleiner gemaakt worden en de naaister maakt er voor jou een passende jurk van. Een jurk passen die eigenlijk een maatje groter zou moeten zijn? Ook geen enkel probleem! Vaak kunnen de trouwjurken, mits ze een vetersluiting hebben, ‘groter’ gemaakt worden.

Natuurlijk heb je je al verdiept in allerlei soorten jurken. Misschien heb je zelfs al jouw jurk gevonden, op papier dan. Houdt er rekening mee dat het kan zijn dat deze jurk niet valt zoals jij had verwacht. Wist je dat 9 van de 10 bruiden uiteindelijk een andere jurk kiezen dan dat zij eerst voor ogen hadden?

Levertijd

Het plannen van je bruiloft vraagt veel tijd. Maar houdt er rekening mee dat de levertijd van een trouwjurk ook behoorlijk op kan lopen. Bij de meeste bruidswinkels kan de looptijd behoorlijk oplopen, namelijk wel 8 maanden. Ook zijn er bruidsboetieken waar de levertijd aanzienlijk minder lang is, namelijk maximaal 4,5 maand. 

Geef een antwoord

Sluit Menu