Ik ben op zoek naar een kerstboom

Een echte kerstboom of een kunstkerstboom?

Je bent op zoek naar een kerstboom. Dan is de eerste vraag natuurlijk: wil je een echte kerstboom of toch een kunstkerstboom? We raden je aan om voor een kunstkerstboom te gaan.

Waarom een kunstkerstboom?

Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen bijna niet van echte kerstbomen te onderscheiden. Het verschil is alleen dat je een kunstkerstboom elk jaar weer opnieuw kan gebruiken en de naalden niet uitvallen. Een kunstkerstboom kan ook voordelig zijn als er iemand allergische is voor kerstbomen. Verder is een kunstkerstboom veiliger, producten moeten namelijk voldoen aan de gestelde brand- en veiligheidseisen KEMA/TÜV/NEN EN71-2,B1. Genoeg reden om voor een kunst kerstboom te gaan dus.

Wat voor soort kunstkerstbomen zijn er?

Door een kunstboom te kiezen kun je de boom kiezen die precies in jouw huis past. Je kunt ze namelijk in grote, maar ook in kleine formaten kopen. Daarnaast kun je een kleur kiezen die bij je past, dat betekend ook dat je bomen met sneeuw op de takken kunt kiezen!

Een kunst kerstboom kan ook betekenen dat je minder gedoe met snoertjes hebt, er zijn namelijk bomen waar de LED lampjes al in verwerkt zijn. Hierdoor heb je minder gedoe met snoertjes en zijn de lampjes altijd goed verdeelt over de boom.

Wil je een hoge boom, maar heb je een smalle ruimte? Dan kun je ook kiezen om een halve boom te kiezen. Op die manier kun je de boom tegen de muur zetten en neemt de boom minder ruimte in.

De takken van een kunstkerstboom zijn steviger. Hierdoor is het makkelijker om je kerstboom te versieren en vallen de versieringen er minder snel uit.

Conclusie?

Kunstkerstbomen zien er net zo echt uit en hebben vele voordelen, kortom een echte investering voor de toekomst. En als laatste nog een tip: Als je de kunst boom gaat opzetten kun je het beste van onder naar boven werken!

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *