Ik ben op zoek naar goede catering

Catering lijkt heel simpel, maar komt in allerlei soorten en maten. Zo heb je catering met kok, catering drop off en catering op thuis locaties. Het klinkt misschien erg cliché, maar het belangrijkste bij catering is natuurlijk dat het goed smaakt. Catering is lang bij elke partij niet even goed en ik geef je daarom graag een aantal tips om de beste cateraar te vinden bij jou in de buurt.

Waar moet het aan voldoen

Het is belangrijk dat je zelf weet aan welke wensen de cateraar moet voldoen. Wil je het vooral simpel en lekker makkelijk houden of verwacht je live cooking koks die er een spectaculaire show van maken? Door zelf je verwachtingen door te geven weet de cateringpartij ook wat ze mee moeten nemen.

Het geven van een bbq workshop op locatie is natuurlijk hele andere koek dan het brengen van een aantal stamppotten.

catering in de puurste vorm

Vraag eens rond

Het allermakkelijkste is om eens op de verjaardag van je buurman eens rond te vragen of iemand nog een goede cateraar kent. Mond op mond reclame is, ook met de komst van het internet nog steeds zeer belangrijk, als iemand bij een partij een positieve ervaring heeft gehad dan deelt hij graag die mening met jou. Ook als het niet bevallen is, dan zul je dit zeker horen. Je kunt dan weer een partij van je lijstje strepen.

Lees reviews op het internet

Duik eens in een zoekmachine en lees wat rond op internet. Vaak als je eens zoekt op de bedrijfsnaam wordt je al een stuk wijzer. Kom je bij een zoekopdracht alleen maar slechte verhalen tegen dan klik je de pagina snel weg, want dan wil je echt geen catering afnemen van dat bedrijf. De goede meningen kom je ook tegen en die kun je meenemen in je keuze naar een cateraar.

Catering brengt vaak ook gezelligheid

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *