Ik ben op zoek naar ongediertebestrijding

Een nieuw opgeleverd huis is vaak nog niet voorzien van vele extra’s zoals horren voor de ramen en RVS stootvoegrooster in de kieren van de spouwmuren. Altijd handig om tijdens de bouw van het huis, of eventueel daarna, in de kieren van het metselwerk zogenoemde ‘bijenbekjes’ te plaatsen.

Wat zijn bijenbekjes?

Bijenbekjes zijn een soort stootvoegrooster om onder andere bijen en wespen niet in de voegroosters van de muur te krijgen. Een stootvoeg zorgt voor de ventilatie van uw spouwmuur. In Nederland worden traditioneel stootvoegen open gelaten zodra een huis is opgeleverd. Bijenbekjes zijn speciaal ontworpen zodat uw stootvoeg optimaal ventileert maar daarbij geen mogelijkheid biedt aan ongedierte om in de spouwmuur te komen.

Om te voorkomen dat er in de spouw van uw muur een wespen- of muizennest ontstaat is het verstandig om bijenbekjes te plaatsen. Door het unieke ontwerp zullen de bijenbekjes zich aan de voegbreedte aanpassen. De stootvoegroosters zijn zonder problemen achteraf te plaatsen. Na het inbrengen zijn de stootvoegroosters verankerd door de weerhaakjes. Het product is vervaardigd van roestvrij staal en is dus een uitermate praktische en duurzame verfraaiing van uw muren. Het huis kan zo gewoon ventileren zonder dat er ongedierte via de spouw naar binnen komt. De bijenbekjes zijn het best verkochte stootvoegrooster om ongedierte en voegbeschadigingen tegen te gaan.

• Voorkomt ongedierte

• Achteraf plaatsbaar

• Verkrijgbaar in diverse maten

• Geen gereedschap nodig

• Past zich aan elke voeg aan

• Dubbele borging

• Besparing op bouwkosten

Hoe ongedierte te bestrijden?

Mocht zich toch een wespen- of bijennest in uw spouwmuur bevinden dan kunt u deze het beste professioneel laten verwijderen. Ga zelf niet proberen om het nest te verwijderen, want dit kan gevaarlijke situaties opleveren of beschadigingen in de spouwmuur. Wel kunt u zelf alvast de bijen of wespen verjagen uit het nest door insecticide te gebruiken. Dit poedervormig middeltje plaats u waar de wespen het nest binnen gaan. Zodra een aantal wespen met het poeder in aanraking zijn geweest zullen zij het binnen het nest verspreiden. Het voedsel binnen het nest raakt besmet met de insecticide en indien het goed werkt zal het gehele nest uitgeroeid worden. Na het verwijderen van het nest is het aan te raden om preventief uw spouwmuur af te dichten door kieren en gaten dicht te kitten. Stootvoegen en andere functionele openingen tbv ventilatie dienen afgedicht te worden met spouwroosters zoals de bijenbekjes of spouwsafe.

Kijk hier voor het gehele assortiment aan ongediertebestrijding op insectdirect.nl

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *