Op zoek naar de beste carwash in Enschede

Op zoek naar de beste carwash in Enschede

Het vinden van een goede carwash lijkt voor veel mensen makkelijk. Met een simpele zoekopdracht op je telefoon vind je bijna elke carwash in Enschede. Er is veel keuze en meestal rijden we gewoon maar ergens heen. Echter zit er tussen de verschillende wasstraten in Enschede veel verschil. In dit artikel informeer ik je graag over deze verschillen.

Het verschil in personeel

Voor mij is vriendelijk en leuk personeel erg belangrijk om te beslissen of ik er wel of niet nog een keer kom. Als de medewerkers met de hoge drukspuit vriendelijke hallo zegt dan is dat al een zeer fijne eerste ervaring. Ook bij de kassa verwacht je dat je een vriendelijke en meegaande carwash medewerkers treft.

Wat is de perfecte wasstraat?

Het verschil in de installatie

Als je met je auto besluit om naar een wasstraat te gaan dan moet die er natuurlijk zo schoon en mooi uitkomen dat je er met een zonnebril naar moet kijken. Elke carwash heeft een andere installatie met een ander resultaat. Door na de carwash een blik te werken op de moeilijk schoon te maken plekken weet je of de wasinstallatie wel of niet goed zijn werk heeft gedaan. Denk hierbij aan de sponningen en de voorbumper waar vaak veel dode insecten opzitten

Het verschil in locatie

Naast het wassen van je auto is het wel fijn als je je auto meteen kunt stofzuigen, de banden op kunt pompen en meteen even kunt tanken. Bij Perfect Carwash in Enschede vind je al deze mogelijkheden. Het mooie is dat er ook een Netto Tank naast zit waar je meteen schoon, gemakkelijk en goedkoop kunt tanken. Wil je eens een kijkje nemen? Hieronder vind je het adres van de perfecte locatie om je auto lekker op te frissen.

Perfect Carwash Enschede
Het Poolman 1
7545 LX

Na de carwash glimt die weer als nieuw

Geef een reactie

Sluit Menu