Op zoek naar een drukkerij?

Ben je op zoek naar een drukkerij?

Lees dan nu dit geweldige artikel. We begrijpen dat het moeilijk is om de juiste drukkerij te vinden. Want je moet met best veel aspecten rekening houden. Is de inkt wel van goede kwaliteit, betaal ik niet te veel geld voor de te bedrukken partij en wordt het wel op tijd geleverd? Wij helpen je graag om de stress te verminderen door een aantal praktische tips mee te geven. Zoek een drukkerij met ervaring
Dit klinkt natuurlijk erg cliché, maar toch is dit iets waar mensen vaak niet naar kijken. Nieuwe drukkers hebben vaak minder ervaring en de foutmarge ligt daardoor een stuk hoger. Het laatste wat je wil is een belletje met “sorry ik heb de hele partij verkeerd bedrukt” terwijl je met de klant hebt afgesproken om deze partij morgen af te leveren. Check daarom altijd even of de drukkerij veel ervaring heeft. Ook heeft een drukkerij die langer bestaat vaak een groter budget. Een groter budget gaat vaak samen met betere machines en dus betere kwaliteit. Grotere drukkerijen hebben vaak ook kortere levertijden.Haal de bedrijfsnaam eens door de zoekmachine


Het kost vijf minuten, maar kan je veel ellende besparen. Door simpelweg even de bedrijfsnaam in google te gooien kun je veel te weten komen over de drukkerij. Als er slechte ervaringen zijn met het desbetreffende bedrijf dan komen deze zeker naar boven. Zijn eventuele klachten met eerdere klanten opgelost en ben ik niet de pineut wanneer er iets fout gaat. Je kunt ook op zoek gaan naar reviews over het bedrijf. Vrolijke en minder vrolijke klanten beoordelen het bedrijf. Jij kunt hun ervaringen gratis lezen en er zelf een mening over vormen.


Hoe vind ik een drukkerij?


Zelf adviseer ik altijd om je drukwerk bij een lokale partner onder te brengen. De druk om alles goed en netjes af te leveren ligt dan veel hoger. Het laatste wat de drukker wil is dat je op een verjaardag gaat vertellen hoe slecht de kwaliteit wel niet was. Ook steun je hiermee de lokale economie, wat naar mijn mening nooit verkeerd is.

Om een lokale drukker te vinden kun je gebruik maken van de nieuwe google 3 pack. Als je een lokale zoekopdracht doet zoals “drukkerij Almelo”, dan laat google in een duidelijk overzicht alle drukkerijen in Almelo zien. Kies er met de bovenstaande tips ééntje uit en je bent verzekerd van prettig drukwerk. Ze zeggen niet voor niets  “Dat drukwerk je bent er maar druk mee”. Ik hoop dat je dankzij deze tips je droom drukkerij kunt vinden.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *