Specialisten in krulhaar

Het hebben van krulhaar brengt gemengde gevoelens met zich mee. Meestal ben je ontzettend blij met je krullen. Maar soms is het een nachtmerrie en haal je ze er liever af. Om jou te helpen met je krullen zijn er krullenkappers. Dit zijn kappers die gespecialiseerd zijn in het knippen en verzorgen van elk type krulhaar.

Struggles van krulhaar

Krulhaar brengt veel struggles met zich mee. Krulhaar heeft af en toe zijn eigen wil waardoor je het niet meer mooi in model kan krijgen. Mensen met krulhaar begrijpen de volgende struggles daarom ook vast en zeker wel.

  1. Je krijgt voortdurend vragen over je krulhaar.
  2. Je krulhaar gaat vaak zijn eigen gang.
  3. Regen is je grootste vijand.
  4. Je geeft veel geld uit aan haarproducten.

Een krulkapper

Om jou te helpen met krulhaar is er de krulkapper. Dit zijn gespecialiseerde kappers die krulhaar perfect kunnen knippen en verzorgen. Als je niet weet wat je moet doen met krulhaar is het verstandig om nar een krulkapper te gaan. Die hebben kennis over elk krultype, dus ook jouw krulhaar. Een krulkapper kan altijd advies geven wat jij het beste kan doen met jouw haar.

Elk haar heeft zijn eigen krultype. Dit gaat om de vorm hoe je haar opkrult. De krulkapper kan zien welke type krulhaar jij hebt. Dit is handig om te weten, want elke type krulhaar moet anders verzorgd worden. Door je krultype in kaart te hebben kun je het dus ook beter verzorgen.

De Curly Girl methode

Een veelgebruikte methode die krulkappers gebruiken is de Curly Girl methode. De Curly Girl methode is een haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar. Het gaat hierbij vooral om het wassen, drogen en stylen. Natuurlijk is de manier van knippen ook erg belangrijk. Bij de krullen kapper in Enschede knippen ze de krullen krul voor krul. Dit is een erg unieke kniptechniek.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *