Waarom kiezen voor een automatische schuifpoort?

Wil jij graag een schuifpoort plaatsen om jouw grondbezit af te sluiten? Of het nou gaat om een tuin, een oprit of een bedrijventerrein, het is een goed idee en een verstandige investering. In deze blog lees je een aantal tips waar je op moeten letten bij het kiezen en aansluiten van een elektrische schuifpoort.

Voordelen van een schuifpoort

Er zitten ontzettend veel voordelen aan een schuifpoort. Een schuifpoort is veel minder ruimte rovend dan bijvoorbeeld een poort of hek dat open gedraaid moet worden. Het is bovendien erg strak en stijlvol. Je kan voor verschillende materialen kiezen bij een schuifpoort. Zo zie je vaak een houten schuifpoort bij een oprit van een huis. Metalen schuifpoorten zien we vaker op een industrieterrein. Je kunt de twee materialen ook combineren. Dat ligt helemaal aan jouw smaak en voorkeur.

Verschillende schuifsystemen

Er zijn twee verschillende schuifsystemen. De eerste optie is een systeem waarbij de poort net iets boven de grond zweeft. Hierbij zit het schuifsysteem bovenaan. De tweede opties is een schuifpoort met een railsysteem daarbij wordt er dus een rail op de oprit gemonteerd en rolt de schuifpoort op wielen open en dicht. Beide systemen zijn betrouwbaar. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar het railsysteem, omdat het een mooiere look heeft naar mijn mening.

Bestaande poort automatiseren

Heb jij al een poort in huis en wil jij hem graag automatiseren? Dat kan eigenlijk zonder al teveel problemen. Er wordt dan een deurautomaat op de deur gezet. Hierdoor kan een deur heel eenvoudig met een schakelaar open en dicht gedaan worden. Je hoeft niet bang te zijn dat jouw poort niet geautomatiseerd kan worden. De meeste poorten en garagedeuren kunnen tegenwoordig geautomatiseerd worden. Van kanteldeuren tot sectionale poorten en van draaideuren tot garagepoorten, ze kunnen allemaal geautomatiseerd worden. Ik heb mijn schuifpoort laten automatiseren door Bertu.

Voordelen van het elektrisch maken van een poort

Men kiest er vaak voor om een poort elektrisch te maken, omdat het een stukje gemak met zich meebrengt. Los daarvan is een elektrische poort vaak beter beveiligd tegen dieven. Er zit bijna altijd een sensor in de poort. Als er aan de poort wordt geforceerd dan krijg je daar direct een melding van. Ongenodigde gasten weten dat tegenwoordig ook. Een elektrische poort schrikt dieven dus ook sneller af.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *