Bouw

ikbenopzoeknaarbouwproducten
Zownering


Zonwering van Enschede tot Denekamp


21 mei 2019
Bouwproducten, Wonen
0 Comments
Zonwering vind je op meer plekken in je woning terug dan je denkt. Iedereen kent wel het grote knikarmscherm in de achtertuin maar ook gordijnen, veranda’s, shutters en rolluiken zijn vormen van zonwering. Uiteraard heeft iedere vorm zijn eigen (neven) functies en uitstraling.
Met een ruime keuze is het belangrijk dat je bij wordt gestaan …
Aluminium profielen daksysteem


Ik ben op zoek naar Aluminium Profielen


21 mei 2019
Bouwproducten, Wonen
0 Comments
Een aluminium profiel is een voorgevormd (meestal langwerpig) stuk aluminium. Afhankelijk van de vorm van het profiel verschilt het doel en de toepassing.
Aluminium profielen zijn er dus ook in vele soorten en maten. Denk aan simpele vormen zoals hoekprofielen en U-profielen. Maar er zijn ook aanbieders van complexe vormen met een erg specifieke toepassing. …Ik ben opzoek naar een manier om de badkamer waterdicht maken


25 september 2018
Bouwproducten
0 Comments
Een nieuwe badkamer maken is één van de leukste projecten die er is als het gaat om verbouwen of bouwen. Het aanzicht van een compleet nieuw interieur in uw badkamer in combinatie met een nieuwe douche/bad en een nieuwe wastafel is een fraai aanzicht waar u nog lang van kan genieten. Om hier echter zo …

Partners

Wil jij graag jouw blog of website vermeld hebben onze website, laat het ons dan weten. Wij staan ook altijd open voor suggesties, klik hier om ons te mailen.

Damwand Dakplaten