Een geschikte cadeau voor je vriendin

Een geschikte cadeau voor je vriendin

Er zijn altijd momenten in het jaar waar je stil bij moet staan. Je weet wel van die belangrijk momenten als een jubileum. Dan kun je maar beter met een goed cadeautje aankomen. Zelf ben ik ook geen held in het kopen van leuke cadeautjes. Laat staan dat ik zo attent ben om speciaal en romantisch cadeau te kopen voor mijn vriendin.

Origineel cadeau

Er kan best veel tijd inzitten om een origineel cadeau te vinden voor je vriendin. Dan heb ik het niet over het kopen of organiseren van de verrassing zelf, maar over de tijd die je nodig hebt om een goed cadeautje te bedenken. Ik heb wel geleerd het geven van een cadeautje belangrijker is voor een relatie dan de meeste mensen (vooral jongens) denken.

Soorten cadeautjes

Je kan kiezen om een sieraad cadeau te doen. Het is wel een beetje cliché, je ziet het bijna elke jongen doen. Maar toch werkt het bij de meeste meiden. En zeker als je de ketting laat personaliseren scoor je punten.

Een dagje weg is natuurlijk ook ideaal. Wat is er nou leuker dan je vriendin spontaan meenemen naar een plekje voor jullie zelf en de hele dag genieten van elkaar. Dat kan ver weg naar een ander stad of in de natuur, maar ook lekker dicht bij huis. zelf koos in als cadeau voor mijn vriendin om een Fashion cadeau voor haar te halen. Ik heb dat gedaan bij Fashion Giftbox, zij hadden een shoptegoed in combinatie met lekker lunchen. Zodoende was mij vriendin blij met zowel het cadeautje als de tijd de we samen konden spenderen de hele middag.

Blijf dicht bij jezelf

Verder is de ervaring dat je cadeau eigenlijk niet zo heel groots en spectaculair hoeft te zijn, blijf gewoon dichtbij jezelf. Je vriendin zal zien dat het een oprecht cadeautje is en is daar helemaal tevreden mee.

Geef een reactie

Sluit Menu