De vrijheid van de natuur voor het hele gezin

We hebben de afgelopen weken veel thuis moeten zitten. Dan besef je pas hoe heerlijk het is om naar buiten te gaan en de natuur te proeven. Bij ons thuis hebben we dan weliswaar veel in de tuin geleefd tijdens de coronacrisis, toch is dat anders dan zonder restricties de wijde omgeving intrekken. Dus toen we weer naar buiten mochten zijn we veel meer écht gaan genieten van onze vrijheid en de mogelijkheid om de natuur in te trekken. Zo maken mijn vrouw en ik bijna elke dag een wandeling door het bos. Zelfs de kinderen, die normaal gesproken niet voor de buis weg te slaan zijn, willen graag spelen in het park.

Toen kwamen we op het idee om samen eens een avontuur aan te gaan als gezin zijnde in de omgeving van Ommen (ons woonplaats). We zochten naar een plek waar we samen een dagje uit konden gaan, plezier konden hebben en tegelijkertijd ook onze grenzen konden verleggen. Zowel individueel als in teamverband. Toen kwamen we uit bij het natuurpark NuNature Outdoor. Daar hebben we de hele dag allerlei activiteiten gedaan, van klimmen tot een vierkamp en van pijl en boogschieten tot een lange natuurwandeling, alles kwam voorbij. Mijn gezin en ik waren compleet verkocht. De lachende koppies van de kinderen waren goud waard. Ik geloof erin dat je zo’n soort geluk alleen in jezelf kan oproepen in de natuur. Daar kan geen tv of computerspelletje tegenop.

Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar. Dus als jij nog naar een mooie dagbesteding zoekt voor het hele gezin, is mijn tip een natuurpark te bezoeken. het is voor de meeste kinderen een compleet nieuwe ervaring, maar ook ouderen lijken soms te vergeten hoe mooi het is om tijd in de natuur te besteden.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *