Ik ben op zoek naar Catering Deventer

Voor alle mensen woonachtig in de buurt van Deventer, is er tegenwoordig een super leuke oplossing voor de catering op jouw feestje. Heb jij binnenkort een BBQ, personeelsfeest, familiefeest of bruiloft op de planning staan en ben je nog niet helemaal zeker van de catering? Dan biedt de foodtrailer een hele toffe oplossing. Het alom bekende foodtruck maar dan verpakt in een compleet nieuw jasje. Voor alle Catering Deventer.

De foodtrailer is een verbouwde Franse paardentrailer die niet alleen al je gasten verblijdt met hele lekkere en sfeer gerelateerde hapjes, dit ook nog doet in een heel uniek jasje. Dus ga jij binnenkort een evenement organiseren, lees hieronder dan meer over deze unieke foodtrailer.

Hapjes

De hapjes die worden geserveerd worden zelf bedacht en alles wordt met biologische en lokale producten bereid. De laatste voorbereidende werkzaamheden worden gedaan op locatie zodat alles lekker vers is. Hierbij gaat het om een uitstekende combinatie van smaak, eetbaarheid en presentatie. Want niet alleen de mond wil wat bij catering, het moet het er natuurlijk ook goed uitzien. Tijdens het uitserveren en presenteren van de hapjes vertellen de verschillende serveersters jou en jouw gasten alles over de herkomst en bereiding van de verschillende hapjes. De inhoud van de catering wordt namelijk aangepast aan het thema van het feest, waardoor ook het verhaal eromheen interessant is. Bij de gerechten zelf wordt onderscheid gemaakt tussen borrel gerechten en vullende gerechten. Zo weet je zeker dat alle gasten met een goed gevulde maag naar huis toe gaan.

Verschillende evenementen

De foodtrailer is in te zetten op van allerlei verschillende evenementen, van bruiloften, personeelsfeesten, jubileums tot aan verjaardagen. Vanuit de horecakeuken in Deventer wordt er gezorgd voor een culinair totaalpakket. Er wordt samen gekeken naar het thema en stijl van uw evenement.

Wil je meer weten over deze unieke catering en foodtruck in Deventer en omgeving, klik dan eens op bovenstaande link.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *