Ik ben op zoek naar een gezondheidsblog met goede tips

We kennen het allemaal: de barbecue in de zomer is gezellig en na de kerstdagen durven we niet meer op de weegschaal te staan. Een op de drie Nederlanders heeft last van “Weegschaamte”. Bij weegschaamte durf je niet meer op de weegschaal te staan omdat je denkt dat je gaat schrikken van je eigen gewicht. Het probleem is dat we wel op zoek gaan naar manieren om kilo’s te verliezen, maar dat elk blog en elke goeroe weer wat anders zegt. We hebben dus sterke behoefte aan een blog over gezondheid die wel weet hoe voeding werkt, wat je met sporten kunt bereiken en hoe je zonder eten kunt ontspannen.

Na het lezen van fitandfoodfiesta kun je met deze dame daten

Zelf ben ik laatst een geweldig gezondheidsblog tegengekomen op het internet. Het blog schrijft veel relevante artikelen over afvallen, gezondheid, sporten en voeding. Er worden ook vaak lekkere en koolhydraatarme recepten op gedeeld. Na het lezen van een aantal artikelen ben ik zelf al ruim 10 kilo afgevallen!

De hobby baantjes zwemmen

Zelf was ik op zoek naar een hobby die ik leuk vind, gezond is en goed is voor mijn lichaam. via een zoekopdracht kwam ik op het artikel waarom baantjes zwemmen goed voor je is. Na een bezoek aan de sportzaak was ik er klaar voor. Na een klein investering van €50 had ik een zwembroek, zwemdoppen en een zwembril en ben ik volop baantjes gaan zwemmen! Ik doe dit nu nog wekelijks samen met een collega om mijn conditie op peil te houden. Het helpt me ook om mijn streefgewicht te behouden.

Ik raad iedereen dus aan om eens dit blog te bekijken. Het blog heeft me echt geïnspireerd en het heeft me geholpen de betere versie van mijn ik te vinden.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *