Oplossen van een riool in slechte staat

Niets is zo vervelend als lekkages, verstoppingen en stankoverlast. Dit zijn helaas terugkerende problemen wanneer uw riolering in slechte staat verkeert. Een kapotte riolering zou kunnen zorgen voor problemen zoals het vollopen van je kelder. Dit kan dan zorgen voor stank en wateroverlast. Wanneer je een vochtige kelder hebt kunnen hier schimmels ontstaan wat naast stank ook niet goed is voor je gezondheid. Ook het schoon houden van je dak en dakgoot is erg belangrijk. Dit kan namelijk ook zorgen voor lekkages en waterschade. Vooral tijdens de herfst zorgen bladeren en takken voor verstoppingen en lekkages.

Lekkage en stank problemen

Ongeveer twee maanden geleden merkten wij dat er geen fijne geur uit onze garage kwam. Op dat moment dachten wij dat het mogelijk van buiten kwam en dat er niet zo zeer een probleem ergens was. Toch hield de stank zo’n twee weken aan waarna wij ons toch zorgen begonnen te maken. Op een gegeven moment kwam uit het putje in onze garage zelfs water naar boven. Toen we dat zagen begonnen we ons toch meer zorgen te maken. Mogelijk was er iets verstopt in ons riool of in andere leidingen. We zijn daarom gelijk opzoek gegaan naar een ontstoppingsbedrijf in Losser.

Hulp van ontstoppingsbedrijf

Nadat wij wat tips hadden gekregen en online hadden gekeken naar een ontstoppingsbedrijf in Losser kwamen we uit bij Nijhuis Rioolreiniging. Nadat wij het probleem hadden uitgelegd kwamen ze al snel langs. Na een goede inspectie aan de hand van een camera gaven ze aan dat ze het probleem gemakkelijk konden oplossen. Met een rioolcamera konden ze gedetailleerd een inspectie doen en werden gelijk geanalyseerd door een deskundige. Gelijk begonnen ze met het oplossen van ons probleem. Nadat ze klaar waren namen ze de rotzooi die uit het putje en riool kwam weer netjes mee en was ons probleem volledig opgelost.  

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *