Verhuizen naar nieuwe woning

Samen met mijn vriendin heb ik een nieuwe woning gekocht. De nieuwe woning hebben we puur gekocht om de ligging. Wij kunnen hier heerlijk in alle rust genieten van onze enorme tuin met het platteland om ons heen. We waren opzoek naar een woning waar de ligging en de rust de belangrijkste punten waren. Uiteindelijk hebben we deze dus gevonden al moest er nog wel enorm veel gebeuren aan de woning. Het was een erg oud huis en dat was ook zeker terug te zien aan de vloer, de muren, de keuken, de badkamer en noem het maar op. Wij hebben er dan ook voor gekozen om een complete verbouwing te starten bij deze woning.

Nieuwe vloer

Naast een volledige nieuwe woonkamer, keuken en badkamer moest er ook een nieuwe vloer in. In veel oude panden bevinden zich nog vaak houten balken onder de beganegrondvloer. Deze houten balken kunnen problemen veroorzaken zoals kraken, doorveren, verzakken en zelfs rotten. Omdat er een ruimte zit tussen de vloerbalken die in de meeste gevallen niet geïsoleerd is, kan vocht optrekken en is er vaak sprake van een muffe lucht. Ook kan het zijn dat de vloer dan altijd koud aanvoelt en dat zorgt dan weer voor hoge energiekosten. Ons werd dus ook getipt dat het beter is deze vloer ook te vervangen voor een schuimbetonvloer. Schuimbetonvloer is een lichte vorm van beton. Dit kan je prima combineren met vloerverwarming. En deze hebben we dan ook laten aanleggen.

Plaatsing van de nieuwe schuimbetonvloer

Schuimbeton wordt ook wel is isolatiebeton genoemd. Schuimbeton heeft een vochtwerende werking en een zeer goede isolerende werking. Uiteindelijk een zeer goed keuze om dit te laten vervangen om verdere problemen en andere hoge kosten te voorkomen. Dijkstra Bouw uit Wierden heeft bij ons deze schuimbetonvloer erg netjes en snel aangelegd waardoor we snel door konden met de rest van de verbouwing.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *