Op zoek naar een nieuwe woning in Twente?

Twente, een veelzijdig gebied dat bloeit van mogelijkheden voor zowel jong als oud. Het is een regio die bekend staat om de Twentse Nuchterheid, het prachtige landschap en het innovatieve bedrijfsleven. Niet zo gek dat je dan bedenkt dat koop en huurwoningen in deze regio steeds schaarser worden. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een mogelijk nieuwe woning en vertellen je vandaag wat meer over de verschillende gebieden waarin je wellicht jouw nieuwe droomwoning kan vinden.

Koopwoning Haaksbergen

De gemeente Haaksbergen staat ook wel bekend als de ster van Twente en biedt vele goede voorzieningen op elk gebied. Het dorp dat veelal bekend staat als het eerste dorp dat de marathon natuurijs schaatsen organiseert, biedt hiernaast ook tal van andere culture en culinaire mogelijkheden. Hier genieten ze van alles wat uit de regio Twente komt. Eveneens als het landschap, zijn de koopwoningen in Haaksbergen net zo divers te noemen.

Huizen in Borne

Voor de fanatieke wandelaar, mountainbiker of dagjesmensen biedt Borne de ideale omgeving. Ook voor mensen die lekker willen genieten van alle rust, heeft Borne de oplossing. Tijdens een bezoek aan Borne is het nuchtere en gastvrije karakter van Twente ook echt te proeven. De stad Borne biedt vele lekkere culinaire hoogtepunten en een prachtige omgeving. Wil je de koophuizen in Borne bekijken zonder dat deze al op Funda staan, kijk dan eens hier voor alle koophuizen in Borne.

De links in deze blog gaan naar de website van Leef Twente. Dit is een overkoepelende organisatie van allerlei NVM-makelaars. Op deze website kun je alle koopwoningen al bekijken nog voordat deze op grote andere website staan, zoals Funda.  Het voordeel hierbij is dat je al contact kan opnemen met de makelaar nog voordat het grootste gedeelte van woningzoekend Nederland dat doet.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *