Een restaurant met historie!

We hebben het natuurlijk over Amable Kamperland, een restaurant in Zeeland. Amable Kamperland is een restaurant waar u culinair kunt genieten van seizoensgebonden producten uit de omgeving Kamperland in Zeeland. Amable staat voor sympathiek, charmant, zachtaardig, genoeglijk en gastvrij. Dit ga je ook beleven tijdens een lunch of diner in het restaurant. Ook zit er een rijke historie achter dit restaurant. Lees meer over deze historie in dit artikel.

Het dorp Kamperland

Het dorp Kamperland is gelegen in de gemeente Noord-Beveland, in de Nederlandse provincie Zeeland. Het is in de loop der jaren van een landbouw dorp uitgegroeid tot een toeristisch dorp. Kamperland is de grootste kern op het eiland Noord-Beveland. Deze plaats is vooral populair bij watersporters. Doordat Kamperland erg populair is onder toeristen is er ook veel te doen in het dorp. In Kamperland zijn meerdere bezienswaardigheden, zoals de haven, bierbrouwerij en mooie wandel- en fietsroutes.

Een Amable beleving!

Voor echte lokale, Zeeuwse gerechten gaat u lekker uit eten in Amable Kamperland. Genieten van seizoensgebonden producten en culinaire gerechten kan in dit mooie restaurant met historie. Amable Kamperland is namelijk gevestigd in een karakteristiek kerkpand. Dit kerkpand stond voor de komst van Amable Kamperland in 2017 al 20 jaar leeg. Na lang verbouwen, renoveren en restaureren mochten de kerkdeuren eindelijk weer geopend worden.

In dit mooie kerkpand worden nu heerlijke gerechten geserveerd aan gasten van Amable Kamperland. De gezellige sfeer en gastvrijheid bij Amable zorgt voor een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten. Kom jij in de buurt van het leuke dorpje Kamperland in provincie Zeeland? Dan is een bezoek bij Amable Kamperland een echte aanrader!

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *