Helemaal klaar voor de Kerst

De Kerst komt er weer aan. Dat is echt mijn favoriete periode van het jaar. Het is in deze periode van het jaar vroeg donker, waardoor de mooie kerstversieringen goed opvallen. Al die lampjes zorgen voor een warm gevoel, terwijl het buiten vaak erg koud is. Ik zit er al helemaal klaar voor. Jij ook? In dit blog vertel ik mijn favoriete activiteiten rond de Kerst.

Opzetten van de kerstboom

Voor mij begint de kerstsfeer vanaf het moment dat de kerstboom staat. Veel mensen wachten totdat Sinterklaas voorbij is met het opzetten van de kerstboom. Voor mij begint het al te kriebelen vanaf het moment dat de wintertijd in gaat. Wanneer het vroeger donker wordt in de avond, snak ik naar gezelligheid in huis. Tot voorkort kocht ik ieder jaar een echte kerstboom, maar sinds vorig jaar zijn wij overgestapt naar een kunstkerstboom. De kunstkerstbomen zien er tegenwoordig erg realistisch uit. Bovendien kan ik de boom ieder jaar gewoon van zolder pakken wanneer ik dat wil.

Versiering

Bij het één hoort het ander. Naast het versieren van de kerstboom, versier ik ook de rest van mijn huis en tuin. Zelf hou ik heel erg van lampjes. Van gewone lampjes tot knipperende kleurlichten, niets is mij te gek. Ik hang de lampjes buiten langs het pad dat door mijn tuin loopt. Daardoor heeft de versiering ook nog een functionele werking. De overige lampjes hang ik buiten langs de contouren van mijn huis. Tot slot zet ik in huis de kerststal op en plaats ik nog wat losse attributen op de vensterbanken.

Cadeaus kopen

Kerst staat voor mij ook in het teken van geven. Ik probeer altijd voor iedereen in mijn familie een cadeau te kopen. Vooral voor de jongeren in mijn familie. Hiervoor ga ik vaak naar speelgoedwinkel Hengelo voor cadeaus voor jong en oud. Meestal ga ik hier ruim op tijd naar toe, omdat het vlak voor de kerst heel erg druk kan zijn. De cadeaus kunnen vervolgens plaats nemen onder mijn mooie boom.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *