Hoe vind je een tof cadeau voor ieder type man

Het is weer zover je moet een cadeau kopen voor misschien wel je broer, vader, partner, opa of goede vriend. Veel vrouwen ervaren het als een uitdaging om een cadeau voor een man te kopen. Je wilt tenslotte wel met een origineel cadeau aankomen. In dit artikel helpen we je en geven we tips hoe jij tot een leuk cadeau kunt komen voor elk type man, zelfs voor de man die je niet zo goed kent.

Drie stappen op weg naar een leuk cadeau

Het is belangrijk om stapsgewijs aan het werk te gaan wanneer je op zoek gaat naar een verjaardagscadeau. Stel eerst vast hoeveel geld je beschikbaar stelt. Vraag je hierbij af of je het cadeau alleen koopt of gezamenlijk. Wanneer je gezamenlijk een cadeau koopt ligt het budget een stuk hoger. Kijk daarna om wat voor man het gaat. Is hij graag buiten of spendeert hij ze vrije uren achter de gameconsole. Als laatste is het belangrijk om te beslissen of je een object of juist een activiteit wilt geven.

Hoe koop je een cadeau voor een man die je niet zo goed kent

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een cadeau moet kopen voor een man die je eigenlijk niet zo goed kent. Denk bijvoorbeeld aan je tennisleraar. Wat doe je dan? Je kunt dan een aantal stappen ondernemen. Je koopt bijvoorbeeld iets op de gok, koopt een algemeen cadeau of je geeft bijvoorbeeld een cadeaubon. Wat je ook altijd nog kunt doen is iemand vragen die hem misschien wel goed kent om zo toch nog tot een passend cadeau te komen.

Cadeau kopen voor een man die dichtbij je staat

Wat koop je nou precies voor de man die ontzettend veel voor je betekent? Misschien wel je vriend, broer of schoonvader. Het is hierbij ook weer belangrijk om stap voor stap aan het werk te gaan. Om tot een passend cadeau te komen voor de persoon die dichtbij je staat is het weer belangrijk om stap voor stap aan het werk te gaan. Stel eerst vast om welke reden je het cadeau geeft. Kijk daarna om wat voor man het gaat en welke stijl hij heeft. Vervolgens kijk je hoe hij graag zijn vrije tijd besteed. De volgende stap is om te kijken naar het budget. Daarna neem je de beslissing om een fysiek object te geven of juist een activiteit. Als laatste geven wij de tip om het cadeau persoonlijk te maken. Schrijf bijvoorbeeld een leuke kaart of een mooi gedicht.

Voorbeelden van cadeaus

  • Voor de man die graag in de keuken staat geef je bijvoorbeeld een mooi koekboek.
  • De doe-het-zelver geef je een schroeftol of misschien wel een smarthome set zodat hij zijn huis volledig kan automatiseren.
  • De gamefanaat geef je bijvoorbeeld de nieuwste Call of Duty of die game headset waar hij al tijde naar op zoek is.
  • De gadget lover geef je een nieuwe smartwatch of misschien wel draadloze oordopjes.
  • De sportieveling geef je bijvoorbeeld hardloopschoenen zodat hij ze conditie naar een nog hoger level kan tillen.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *