Ik ben opzoek naar een koffiemachine!


Wil je ook koffie op kantoor maar weet je niet waar je moet beginnen omdat er zoveel aanbieders zijn en zoveel verschillende soorten machines en koffie te verkrijgen is? Een goede voorbereiding is altijd handig in de zoektocht naar de geschikte machine voor jullie werkplek. Er zijn een aantal dingen van belang bij het uitzoeken van de juiste koffiemachine.

Koffie leverancier  

Er zijn veel aanbieders van koffie en van koffiemachines. Voordat je een besluit neemt ga dan goed bij jezelf na wat je zoekt in een leverancier. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die 1 x in een bepaalde periode de machine komen onderhouden en bijvullen dit kan bijvoorbeeld een wens zijn wanneer je zelf niet de tijd of behoefte hebt om dit soort dingen te doen. Ook is het goed om te kijken wat de kosten zijn en wat je daarvoor terug krijgt. Vergelijk dus rustig de prijzen en diensten en neem vooral ook het gevoel mee dat je krijgt bij een bepaalde leverancier.

Wat zijn de wensen van de medewerkers?

Bij het aanschaffen van een koffiemachine zijn er een aantal dingen die van belang zijn. Het aantal medewerkers dat aanwezig is op het kantoor en koffie drinkt is van belang voor de keuze die je uiteindelijk gaat maken om een geschikte machine te kiezen. Het is nogal een verschil wanneer je met 5 mensen een paar kopjes koffie drinkt of wanneer er 50 mensen koffie willen drinken elke dag. Hou hier dus goed rekening mee. Ook kun je bijvoorbeeld bepalen hoe warm de koffie uit de machine komt. Dit is handig zodat je niet met een te warme koffie zit wanneer je maar een kwartier pauze hebt en dus niet rustig kan genieten van je drankje. Vraag ook eens om advies bij een koffieleverancier in de buurt over waar je nog meer na moet denken!

Koffiemachine

Wil je een koffiemachine huren en heb je de vorige stappen al doorlopen? Dan is het tijd om de knoop door te hakken en zo snel mogelijk van een kopje koffie op het kantoor te genieten met al je collega’s!

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *