Een workshop om niet te vergeten

Afgelopen weekend heb ik een workshop gevolgd met een aantal vrienden. Wij zijn vaak erg druk met school en werk, waardoor wij elkaar niet zo vaak zien als vroeger. Wij wilden weer bijkletsen en hadden een vrienden dag gepland. Daarom hebben wij vorig weekend een BBQ workshop gevolgd. Dit was een workshop die ik iedereen zou aanraden.

De BBQ workshop

Wij zochten iets leuks om te doen in de middag. Uiteindelijk kwamen wij bij de BBQ workshop. Het was een workshop bij ons in de buurt. Wij houden allemaal van goed eten, dus dit leek ons de geschikte workshop voor ons. En dat was ook zo!

De workshop was voorzien van super vers eten. Ze hadden veel verschillende soorten vlees, vis en groente. Voor iedereen zat er genoeg lekkers bij. Er was keuze uit drie programma’s, bij ieder van deze programma’s leer je andere technieken. Wij gingen voor het programma waar we de basistechnieken leerden. Het was een heel uniek programma en het personeel was uiterst kundig.

Wij houden van een drankje en zelfs dat ontbrak niet. Ze boden ons een aantal keer drankjes aan wat de workshop afmaakte. Dit is echt een aanrader, want barbecueën zal voor ons niet meer hetzelfde zijn. Wij hebben veel geleerd en hopen binnenkort zelf de technieken thuis te kunnen laten zien.

Afsluiting vrienden dag

Bij onze favoriete slijterij hadden wij voor de vrienden dag heerlijke bier, wijn en whisky gehaald. Slijterij Gebottled heeft een enorm assortiment, hier komen wij dus graag. Dit hebben wij gehaald, omdat wij de vrienden dag goed wilden afsluiten. We zaten die avond nog bij mij thuis om bij te kletsen, spelletjes te spelen en nog na te praten over de workshop die we hadden gevolgd. Een geslaagde vrienden dag als je het mij vraagt.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *