Actief betrokken zijn bij een verbouwing

Als er een verbouwing gepland staat, kies je vaak voor een aannemer die alles voor je regelt. Hierdoor word je ontzien van allerlei zaken waar je waarschijnlijk ook helemaal geen tijd voor hebt. Als je toch wil dat de opdrachtgevers voor verschillende projecten een goed inzicht heeft in de situatie, is het handig om deze informatie ook te kunnen verstrekken. Vaak is dit lastig. De meeste aannemers willen tijdens een bouwproject niet partijen rond laten lopen op de bouwplaats. De belangrijkste reden daarvoor is dat het simpelweg niet veilig is om zomaar een bouwplaats te betreden. Om al deze ondernemers toch van dienst te kunnen zijn en een duidelijk inzicht te laten krijgen in de bouw van een woning is om gebruik te maken van een fotograaf die de voortgang van de bouw kan vastleggen.

Vroegtijdig situaties in kaart brengen

Door foto’s te laten maken tijdens een bouwproces kun je vroegtijdig een inzicht geven aan de ondernemers die op termijn aan de slag willen. Ondernemers die in de bouw aan de slag moeten kunnen vooraf de situatie bekijken zonder zich direct te bevinden op de bouwplaats. Een duidelijke reportage van de ruimtes kan een goede werkvoorbereiding zijn.

Stel je voor dat een koper op een bepaalde plek geen vloerverwarming wil omdat hier een rookkanaal geplaatst moet worden. De koper kan dan op de foto’s duidelijk de situatie in kaart brengen en vervolgens nauw contact kan houden met de aannemer. Zo kun je voorkomen dat de cementvloer al in de woning ligt en achteraf een de nodig herstelwerkzaamheden nodig zijn.

Het voordeel van een fotograaf die wel op de bouwplaats komt is dat het maar een iemand is die meerdere partijen kan voorzien van allerlei informatie. In overleg met zo’n fotograaf kun je dan bespreken welke aspecten je goed in beeld wil hebben.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.