Een graafmachine aanschaffen? Hier moet je op letten

Wanneer je een graafmachine nodig hebt kan ik mij voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen met je onderzoek naar welke geschikt is voor jouw werkzaamheden want er zijn ontzettend veel opties. Hier ga ik een aantal opties bespreken met de verschillende functies en daarmee hoop ik de zoektocht een stukje makkelijker te maken!

Wielladers

De wiellader is een ideale machine wanneer je klussen hebt op een harde ondergrond omdat de 4 wielen onder deze machine vaak een goede grip hebben. Er zijn vaak verschillende opzet stukken te gebruiken waardoor je deze op meerdere manieren kunt gebruiken. Deze machine kan goed gebruikt worden om materiaal naar en in een hoge truck te verplaatsen.

Rupsgraafmachine

Waar de wiellader geschikt is voor klussen op een harde ondergrond is de rupsgraafmachine erg geschikt voor klussen op zachte en onstabiele ondergronden. Deze machine staat altijd stabiel door de rupsbanden en kan daarom de klus goed volbrengen. Het is vaak wel een wat grotere machine dus zeker geschikt ook voor de grote klussen die op je liggen te wachten!

Minigravers

Waar de bovenstaande machines ideaal zijn voor de grotere klussen is daar ook nog de minigraver. Ook met rupsbanden waardoor die geschikt is voor veel ondergronden. Omdat deze machines zo klein mogelijk gemaakt zijn, zijn ze geschikt voor de klussen in kleine ruimtes.  Je kan er makkelijk mee voortbewegen door de verkorte zwenkstraal aan de achterkant.

Goede dealer

Mocht je er nog niet helemaal uitkomen dan kun je natuurlijk altijd een dealer in de buurt vinden die je kan helpen met al je vragen en die je goed kan informeren over de machines die zij in het assortiment hebben om zo tot de beste optie te komen voor jouw bedrijf en de klussen die je moet uitvoeren. Een bedrijf zoals deze Doosan dealer helpt je graag met al je vragen!

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *