Ik ben op zoek naar een geweldig restaurant in Enschede

De vakantie staat voor de deur en dat is voor veel mensen een reden om een dag voor de vakantie eens lekker uit eten te gaan. Lekker uit eten gaan is natuurlijk een geweldige manier om het begin van de vakantie in te luiden. Het vinden van een Restaurant in niet moeilijk in de grote steden zit er bijna op elke hoek wel één. Maar hoe weet je nou of dit restaurant aansluiten op jouw wensen? Zelf heb ik veel restaurants in Enschede bezocht. Ik ga je dan ook een aantal tips geven zodat je het restaurant kunt vinden die aansluit bij jouw wensen!

Heerlijke steak in champignon, peper, Spaanse roomsaus

Restaurant Hanninkshof


Hanninkshof staat bij mij bovenaan de lijst. Restaurant Hanninkshof is een zeer sfeervol restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk diner. Naast een diner kan er ook heerlijke a al carte worden gegeten. Het restaurant onderscheid zich door de prachtige kunstwerken die je op je bord krijgt voorgeschoteld. Elk gerecht wordt uniek op een culinaire manier uitgeserveerd. Ook binnen in de sfeer beleving meer dan goed. De zaal is netjes afgekleed en de grote openhaard in het midden maakt het totaalplaatje helemaal af. Hanninkshof is wel iets duurder dan het gemiddelde Restaurant, maar is het geld meer dan waard!

Sfeervol genieten bij Restaurant Hannikshof

Restaurant Hanninkshof
Usselerhofweg 5
7548 RZ Usselo-Enschede 
Tel. 053-4283129
E-mail: info@hanninkshof.nl

Restaurant de gele pinguïn

Restaurant de gele pinguïn is een restaurant waar je voor een snelle, redelijk betaalbare hap prima naar binnen kunt lopen. Je wordt er snel geholpen (ook als het druk is) en het personeel is uitermate vriendelijk. De kaart is wat minder uitgebreid, maar voor de alleseter is er toch een ruime keuze uit meer dan twintig gerechten. De prijs ligt iets onder het gemiddelde van een “normaal restaurant”. Een klein nadeel is dat het eten snel uit wordt geserveerd, je moet dit restaurant dus niet bezoeken als je op zoek bent naar een langere zit.

Restaurant het vleeshutje

Restaurant het vleeshutje is hét restaurant voor de vleeseters. Je kunt hier terecht voor de grootste biefstukken en de lekkerste varkenshaas. Het assortiment bestaat voornamelijk uit vlees en heerlijke sauzen. Aan de malsheid van dit vlees die in dit restaurant wordt uitgeserveerd zit wel een prijskaartje, maar de ultieme smaakbeleving maakt zit zeker goed. De inrichting is naar mijn mening wat ouderwets waardoor het iets minder gezellig zitten in. Toch is het echt een aanrader om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *