Ik ben op zoek naar een telecom aanbieder

Wist u dat heel veel telecom aanbieders stoppen met het aanbieden/ondersteunen van de welbekende ADSL-aansluitingen. Naast het feit dat het systeem erg verouderd is wordt het ook niet meer ondersteunt en zullen mensen en bedrijven over moeten gaan stappen naar Cloud oplossingen.  Het voordeel van het overstappen naar een nieuw systeem, namelijk kabel of glasvezel is dat deze verbindingen zeer betrouwbaar en erg snel zijn. Mensen die net zijn overgestapt zeggen vaak “wow, ik wist niet dat internet zo snel en stabiel kon zijn”. Ook in de telefonie heb je veel meer voordelen. Je betaalt per maand een stuk minder, omdat er tegenwoordig over het internet gebeld kan worden. Dit systeem heet VOip en levert veel bedrijven een flinke besparing op.

Nieuwe mogelijkheden

Een ander bijkomend voordeel is dat de techniek vele nieuwe mogelijkheden biedt wat betreft doorschakelen, in de wacht zetten en terugbellen. Waar deze opties voorheen erg duur waren zitten ze er nu vaak gratis bij. Het is met VOip ook heel makkelijk om intern gratis met elkaar te bellen, bijvoorbeeld via skype of een andere online bel dienst.

Dalende kosten

Net zoals bij elke technologie zijn de kosten van het Cloud werken en online bellen de laatste jaren flink verminderd. Cloud computing werd in het begin vooral bij grote bedrijven ingezet omdat de kosten hier dankzij de grote omvang sneller konden worden terugverdiend. Kleinere bedrijven stappen tegenwoordig ook steeds vaker over op Cloud oplossingen, omdat de investering door de jaren heen vele malen kleiner is geworden en dus ook voor kleinere bedrijven interessant is.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *