Onze eerste koopwoning

Afgelopen jaar heb ik samen met mijn vriendin een huis gekocht in Enschede. Dit naar een lange zoektocht van meer dan één jaar! Maar nu mogen wij ons eigenaar noemen van ons eigen stekje. Het was een lange zoektocht, maar het was het wachten zeker waard. Eindelijk hebben wij ons appartementje in mogen ruilen voor een ruime woning met een tuin voor onze hond. In deze blog zal ik mijn ervaringen met jullie delen.

Wanden stucen en behangen

Vrijdag ochtend kregen we de sleutels overhandigd en kon dan eindelijk het klussen beginnen. Het slopen van de tussenmuur in de woonkamer, het verwijderen van behang, het verwijderen van de oude vloer daar begon het allemaal mee. Helaas kwam hier ook meteen de 1e tegenslag. Bij het verwijderen van het behang kwamen er namelijk stukken van de muur los. Dit was natuurlijk even schrikken omdat we verwacht hadden dat we met alleen nieuw behang klaar zouden zijn. Helaas moesten de muren eerst gestuukt worden. Hiervoor hebben wij contact opgenomen met Renovlies Totaal Enschede. Die hebben dezelfde week nog tijd gevonden om onze wanden te stucen. Wij waren zo tevreden over de snelle en goede service, dat wij er ook voor gekozen hebben door onze woning te laten behangen door Renovlies totaal. Hierdoor zijn onze muren nu super strak geworden, zo mooi hadden wij het ons niet kunnen voorstellen.

Uitzoeken van meubels

Nadat alle klus werkzaamheden erop zaten begon het lastigste van allemaal: Het samen eens worden over de keuze van de meubels en de bijbehorende kleuren. Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak en eigen voorheur voor wat hij of zij mooi vind. Gelukkig hebben de medewerkers van Bakker Wonen Enschede ons hier uitstekend mee weten te helpen. Door voorbeelden, foto’s te laten zien en door goed door te vragen hebben wij samen onze meubels uitgekozen voor ons nieuwe huisje. Helaas zijn hier wel wat meningsverschillen aan vooraf gegaan maar toch fijn dat we bij bakker wonen zijn geslaagd. Alles is inmiddels geleverd en wij zijn super blij met de keuzes die we destijds hebben gemaakt!

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *