Een boekhouder en een leuke openingsactie

Na een lange tijd bezig te zijn met het inventariseren, inrichten en alle zaken op orde te krijgen is het volgende week eindelijk zover. Samen met mijn beste vriendin open ik een eigen kledingwinkel gespecialiseerd in damesmode. Het was in het begin lastig en we hadden nog veel operationele vraagstukken. We liepen tegen veel dingen aan en hadden echt hulp nodig. Maar gelukkig zijn we dankzij de kennis, de aandacht en het advies van een boekhouder in Enschede toch waar we willen zijn.

Waar kan een boekhouder mee helpen?

Een boekhouder kan helpen met verschillende administratieve werkzaamheden. Een boekhouder kan bijvoorbeeld jaarrekeningen maken, maar ook de belastingen regelen. Daarnaast kunnen ze prognoses maken en helpen met het automatisch verwerken van bonnen, en verkoop- en inkoopfacturen. Al met al kunnen ze de gehele administratie van uw bedrijf overnemen. Dit scheelt vaak een enorme last en zorgt ervoor dat ondernemers zich meer kunnen focussen op andere zaken.

Naast administratieve werkzaamheden kunnen boekhouders ook advies geven indien er ingewikkelde keuzes gemaakt moeten worden. Daarnaast kunnen boekhouders helpen met herstructurering als een onderneming in financieel zwaar weer verkeert, helpen bij bedrijfsovernames of de verkoop van uw bedrijf.

Een leuke openingsactie met eigen bedrukte tassen

Onze winkel specialiseert zich in damesmode en is de winkel voor de zelfbewuste vrouw. Klassiek en stijlvol, maar zeker ook modern en trendy. Wij bieden een ruime en perfect op elkaar afgestemde collectie van bekende modemerken aan, zodat iedere vrouw kan slagen bij ons. Onze klanten zullen altijd een eerlijk advies krijgen en de persoonlijke aandacht indien zij daar de behoefte aan hebben. We zijn van plan een snel wisselende collectie te hanteren om zo enorm veelzijdig te zijn.

Nu zijn we druk bezig met een leuke openingsactie om flink wat publiciteit te krijgen. Hiervoor hadden wij het idee om gratis bedrukte katoenen draagtassen uit te delen die overal perfect mee gecombineerd kunnen worden. De katoenen draagtassen zijn dan natuurlijk bedrukt met ons logo. We hebben een redelijk aantal bedrukte draagtassen online gekocht. Dus indien wij nog katoenen daagtassen overhouden wouden wij deze gaan gebruiken voor relatiegeschenken. Maar dan denk ik natuurlijk alweer ver vooruit. De tassen zien er in ieder geval geweldig uit en waren ook nog eens super voordelig en snel geleverd.

Nu we bijna klaar zijn met alle voorbereidingen heb ik super veel zin in onze opening. Ik kan niet wachten om onze klanten te woord te staan en ze te helpen aan een compleet nieuwe look. Dit is voor mij een droom die uitkomt!

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.