summerbody

Tips voor een summerbody!

De winter zit er weer op en langzamerhand wordt het weer beter weer. Het duurt nog even, maar wil jij je tijdens de zomer vol vertrouwen en lekker in je vel voelen? Dan is dit hét moment om te werken aan je summerbody! Ben je benieuwd hoe je zo snel mogelijk tot zichtbare resultaten komt? Lees dan gauw verder, want in deze blogpost geef ik je een aantal belangrijke tips!

Ga naar de sportschool

Als je zo snel mogelijk fit wil worden, is het verstandig om je in te schrijven bij een sportschool. Sportscholen zijn in in steeds meer plaatsen in Nederland te vinden. Zo heeft Sportspalace een Sportschool in Nijmegen, maar ook in Zutphen en in Doetinchem. Een groot voordeel van het gaan naar een sportschool is dat je begeleiding kan krijgen van personal trainers. Zij kunnen je helpen om je doelen te behalen met een plan dat op jouw wensen en op jouw lichaam is afgestemd.

Sportoefeningen voor thuis

Naast het gaan naar de sportschool, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om thuis oefeningen te doen om aan je fitheid te werken. Je kunt oefeningen doen om je buikspieren te trainen, om je biceps of triceps sterker te maken of om stappen te maken op het gebied van uithoudingsvermogen. Hieronder volgen een aantal populaire sportoefeningen die je gemakkelijk thuis kunt uitvoeren:

Push-ups
Push-ups zijn een erg populaire oefening. Bij het doen van push-ups train je tegelijkertijd je armen en je borstspieren. Bij het doen van deze oefening is belangrijk dat je je lichaam recht houdt en dat je je armen bij het opdrukken niet te ver uit elkaar zet.

Burpees
Burpees is een oefening waarbij je gebruikmaakt van je volledige lichaam. Het is een oefening waarmee je snel veel calorieën kunt verbranden. Je springt met gestrekte armen in de lucht, je gaat bij het neerdalen door je hurken en zet vervolgens je handen voor je om in een plank-houding te komen. Tenslotte spring je met beide voeten naar je handen en weer omhoog met gestrekte armen en begint de oefening weer van voor af aan. Wil je meer informatie over sporten of heb je het gevoel dat je er klaar voor bent en wil je je aanmelden? Breng dan eens een bezoekje aan Sportspalace. Sportspalace heeft meerdere vestigingen in Nederland. Je kunt terecht in Nijmegen, Doetinchem en Zutphen.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *