Verbouwen van onze woning

Al een hele tijd gelede hadden mijn vrouw en ik het erover om onze woning aan te pakken. Zo’n drie jaar geleden haalden wij al wat nieuwe meubels naar binnen. Deze waren toen extreem veroudert en het werd echt tijd voor vernieuwing. Naast de nieuwe meubels hebben we ook een nieuwe keuken laten plaatsen. Deze veranderingen gaven onze woning al gelijk een nieuwe look. Toen wij deze aanpassingen hadden gedaan waren we er beide over eens dat de vloer die we toen hadden kwalitatief gezien nog goed mee kon. We hebben er toen dus ook niet voor gekozen deze te laten vervangen. Nu we weer wat jaren verder zijn is onze mening wat veranderd. Topen wij kennis maakten met een gietvloer waren wij eigenlijk gelijk verkocht. Een gietvloer is iets dat enorm goed past bij onze keuken en woning. Dit plan om het aan te passen hebben we dan ook gelijk doorgevoerd.

Plaatsing van de nieuwe vloer

Tijdens de zoektocht naar een bedrijf die ons wou helpen met een nieuwe vloer kwamen we uit bij parketwereld. Zij hebben ons een nieuwe gietvloer geplaatst. Deze is uiteindelijk enorm mooi geworden en past perfect bij onze nieuwe meubels en keuken. De keuze voor een gietvloer was makkelijk gemaakt. Een gietvloer vinden wij namelijk erg mooi, past perfect bij onze woning en is ook nog eens onderhoudsarm. Ook hebben we geen last van onenigheid in de vloer of van naden want een gietvloer vormen een eenheid. Een gietvloer is ook nog eens de perfecte vloer om te combineren met een vloerverwarming.

Woning opnieuw laten sauzen en behangen

Onze muren rond de keuken en woonkamer waren allemaal nog in de kleuren die bij de vloer en het oude interieur paste. Dit wouden we dus ook zo snel mogelijk laten aanpassen. Dit hebben we laten doen door een schilders bedrijf in Rijssen. Zei hebben onze volledige woning opnieuw behangen en gesaust. Door deze verbouwing hebben we weer een erg moderne woning en hierdoor kijken we goed terug op het verbouwen van onze woning.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *