Op zoek naar een webdesigner?

Ben jij op zoek naar een goede webdesigner die gespecialiseerd is in WordPress en Magento? Zoek dan niet verder! Bij Weppster Webdesign in Borne weten ze van aanpakken!

Wat houdt webdesign in?

Webdesign is in eerste instantie het vormgeven van websites op het internet, maar de term wordt regelmatig in bredere context gebruikt. Ook het technische gedeelte van websites bouwen wordt als onderdeel gezien van webdesign. Omdat deze twee onderdelen van webdesign vaak niet door een en dezelfde persoon worden uitgevoerd, kan er een verdeling worden gemaakt tussen deze onderwerpen. Webdesign, wat zich voornamelijk richt op de front-end van websites, en dan heb je web-development (web ontwikkeling) wat zich op de backend, of ook wel de technische kant van webdesign richt. Webdesign heeft gelijkenissen met het grafisch ontwerpen van traditioneel drukwerk, maar er zijn opvallende verschillen. Zo kunnen video en audio deel uitmaken van webdesign en verloopt de interactie met de bezoekers anders.

Wat is Weppster Webdesign precies?

Weppster is een full-service internetbureau in Borne en bestaat al sinds 1996. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van websites / webshops met name met WordPress (inc. WooCommerce) en Magento. Met een klein team bouwen ze professionele websites; door de grafische vormgeving wordt zo een eigen identiteit gecreëerd voor ieder bedrijf. Doordat ze voor elke discipline specialisten in huis hebben en samenwerken met gerenommeerde partners kan iedereen terecht bij Weppster voor diverse projecten op het gebied van vormgeving, drukwerk en internet!

Bij Weppster zijn ze voornamelijk actief in de regio van Twente, Overijssel (denk aan Almelo, Hengelo en Enschede) maar ook in Deventer, Zwolle en Apeldoorn. Weppster progammeert steeds meer landelijk, voornamelijk met webshops/internetwinkels voor relaties.

Kom je graag vrijblijvend in contact om de mogelijkheden te bespreken met Weppster, dan is iedereen welkom op het kantoor in Borne.

Bezoek hier de site van Weppster webdesign in Borne.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *