Een bedrijfskleding wasserij

Bedrijfskleding geeft een erg professionele en verfijnde uitstraling. Echter als je een bedrijf hebt waar niemand de kleding zelf wast vergt dit veel tijd. Tijd die je misschien helemaal niet hebt. Wat als je deze tijd nou kunt winnen door een hele simpele en handige oplossing door dit proces uit handen te laten nemen?

Bedrijfskleding wasserij

Zoals gezegd kost het wassen van al je bedrijfskleding veel tijd. Alles moet weer klaar liggen voor alle werknemers, alle maten, alle kleuren etc. Door een bedrijfskleding wasserij in te schakelen win je hier veel tijd mee en verloopt dit allemaal soepel. Deze wasserij verzorgd zowel industriële reiniging als het stomen van bedrijfskleding. Bij industriële kun je denken aan sectoren zoals de auto- en metaalindustrie die een industriële reiniging nodig hebben. Hiervoor heb je dus een professionele wasserij nodig die het proces van a tot z voor je uit handen kan nemen.

Duurzaam wassen is tegenwoordig erg belangrijk omtrent het milieu en mens en past in het fenomeen maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij voldoet deze professionele wasserij aan alle punten zoals waterzuivering, hergebruik van warmte en stroom, het gebruik van goed afbreekbare detergenten, eu-regelgeving in milieu en werkomstandigheden en het wassen op zo laag mogelijke temperaturen.
Hoe gaat dit in zijn werk?

Hoe gaat dit in zijn werk?

Mocht je gebruik willen maken van zo’n full-service dan werkt het als volgt:

  • De bedrijfskleding wordt opgehaald bij je bedrijf of je levert als bedrijf zijnde de kleding in bij een inleverpunt. In deze keuze wordt je volledig vrij gelaten. Mocht je per werknemer een bepaalde maat hebben en dit inzichtelijk willen hebben, dan krijgt de kleding barcodes en eventueel bedrijfslogo’s.
  • Na dit eerste proces wordt de bedrijfskleding grondig en vakkundig gewassen op de MVO manier. Hierin wordt de kwaliteit van de kleding behouden en zal er niks aan ontbreken.
  • Nadat de bedrijfskleding gewassen is wordt alle kleding weer netjes afgeleverd bij jou op kantoor of bij het inleverpunt waar je de kleding ingeleverd hebt. Dit zou je kunnen combineren met een inlegservice in alle kasten. Hierin wordt echt het gehele proces van wassen tot het in de kast leggen van de kleding verzorgd.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *