Een origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk
Foto door cottonbro via Pexels

Een origineel kerstpakket of eindejaarsgeschenk

Als ondernemer wil je toch graag elke jaar een leuk kerstpakket of eindejaarsgeschenk samengesteld hebben voor je medewerkers. Maar na een aantal jaar een pakket te geven met een fles drank, een kerststol en een paar andere hapjes wordt het wel erg eentonig vind je niet? Als jij er ook zo over denkt dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar een origineel kerstpakket. Om je een klein beetje op weg te helpen hebben we een paar originele tips voor je!

Een persoonlijk kerstgeschenk

Een persoonlijk kerstgeschenk geeft je medewerkers vaak het gevoel dat er echt moeite gedaan is. Je kunt een kerstgeschenk natuurlijk al erg makkelijk persoonlijk maken door er een handgeschreven kaart bij te doen. Als je echt wil een uniek kerstgeschenk wil geven kun je er voor kiezen om een persoonlijk drankcadeau te laten maken. Je kunt deze persoonlijke drankpakketten zo uitgebreid krijgen zoals je het zelf wilt. Denk hierbij aan een fles drank met een etiket met een persoonlijke boodschap of aan een fles drank met glazen waar namen in gegraveerd staan. Er zijn mogelijkheden genoeg wat betreft een persoonlijk drankcadeau. Je kunt een persoonlijk drankcadeau laten maken bij een slijterij of drankenhandel!

Een vuurwerk kerstpakket/eindejaarsgeschenk

Vlak na kerst komt er Oud & Nieuw waarbij iedereen toch wel graag een beetje vuurwerk afsteekt. Als je als ondernemer op zoek bent naar een origineel cadeau voor jouw collega’s dan is een vuurwerkpakket wel echt een aanrader! Echter kun je dit natuurlijk niet vooraf al aanschaffen aangezien de vuurwerk verkoop pas de laatste 3 dagen van het jaar plaatsvindt. ER Feuerwerk, vlak over de grens in Duitsland heeft daarvoor de oplossing; een vuurwerk kerstpakket. Je kunt zelf kiezen tussen verschillende vuurwerkpakketten en deze zijn dan middels een bestelformulier te bestellen. Vervolgens kunnen jouw werknemers tijdens de verkoopdagen hun vuurwerkpakket verzilveren in een van de 7 vuurwerk winkels. Je kunt hier vooraf voor de kerstdagen natuurlijk al een leuke voucher voor geven zodat ze op de hoogte zijn van hun originele kerstpakket.


Mocht je beide ideeën zoals hierboven genoemd niet helemaal passen bij jouw collega’s dan kun je altijd nog kiezen voor een standaard kerstpakket of voor een waardebon. Een waardebon waarbij veel mogelijke uitjes of producten mee te verzilveren zijn valt altijd goed in de smaak bij de meeste mensen.

Geef een antwoord

Sluit Menu