Goedkoopste internet abonnementen

Goedkoopste internet abonnementen

Iedereen wil natuurlijk het liefste zo goedkoop mogelijk uit zijn. Het internet is iets waar veel mensen tegenwoordig niet zonder meer kunnen. Dagelijks gebruik je het thuis, op werk en als je onderweg bent. Bekijk daarom de goedkoopste internet abonnementen met een online vergelijker. Als je alle opties op een rijtje wil hebben dan zou ik je adviseren om hier even een kijkje te nemen. 

Goedkoopste optie voor internet

De goedkoopste optie is Youfone. Hier betaal je op jaarbasis 31 euro per maand. Er zijn geen extra kosten zoals aansluitingskosten bij Youfone. De eerste 9 maanden ben je zelfs nog goedkoper uit vergeleken met die 31 euro per maand. Je betaald die maanden namelijk 24 euro per maand in plaats van 31. Het contract dat je tekent is 1 jaar geldig. Voor deze 31 euro per maand krijg je een internetsnelheid 30 mb/s met een ADSL verbinding. 

Hogere internetsnelheid voor een hogere prijs 

Budget alles in 1 biedt een iets duurder abonnement vergeleken met dat van Youfone. Bij budget alles in 1 betaal je in totaal 32,50 euro per maand. Naast de prijs is er vooral een aantoonbaar verschil in internetsnelheid. Bij Youfone bieden ze een internetsnelheid van 30 mb/s aan. Terwijl dit bij Budget alles in 1 een internetsnelheid van 100 mb/s wordt aangeboden. 

Gunstig met een combinatiepakket

De laatste provider die we bespreken is online.nl. Bij online.nl betaal je 36 euro per maand voor een internet abonnement. Dit is vergeleken met Youfone en Budget alles in 1 toch een stukje duurder. Online.nl biedt net als Budget alles in 1 ook een internetsnelheid van 100 mb/s aan. Online.nl kan wel erg voordelig zijn als je kiest voor een combinatiepakket. 

Internetproviders vergelijken

In dit artikel hebben we goedkoopste internetproviders besproken. Dit waren Youfone, Budget alles in 1 en Online.nl. Youfone was de goedkoopste optie van de drie. Al had Youfone een beduidend mindere internetsnelheid vergeleken met Budget alles in 1 en Online.nl.

Geef een antwoord

Sluit Menu