Op vakantie naar Texel

Samen met mijn vriendengroep wouden we afgelopen zomer een weekje weg. Omdat het heerlijk weer was in Nederland en we het eigenlijk wel een leuk idee vonden om iets in Nederland te doen zijn we met zijn allen naar Texel gegaan. We wouden samen een vakantie hebben waar gewoon lekker rustig op het strand en in de dorpjes het gezellig konden hebben. Na een aantal tips van andere mensen kwamen we uiteindelijk uit bij Texel. Een van de Nederlandse Waddeneilanden. Hier waren we allemaal nog nooit geweest maar na wat onderzoek leuk het ons een best leuk idee om heen te gaan. Er is genoeg te doen op Texel. Zo heb je mooi stranden en prachtige terrassen. Eigenlijk de ideale plek om met vrienden een weekje heen te gaan.

Stranden en ze bij Texel

De grootste reden om naar Texel te gaan was het strand en de terrassen aan het strand. Zo konden we heerlijk aan het water zitten en drinken. Doordat we er heerlijk weer bij hadden konden we hier enorm genieten. Naast dat wij heerlijk aan het strand zaten was er op zee ook genoeg te doen. Zo hebben we kunnen surfen met zijn allen. Over de golfen van de zee hebben we allemaal leren surfen. Ook hebben we een tour gedaan waarbij we zeehonden gingen spotten. Dit was een hele mooie ervaring. Iedereen was verbaasd over hoeveel zeehonden er wel niet te vinden waren in deze zee.

Toeren op Texel

Nadat we een halve week op Texel hadden gezeten en we al een aantal leuke dingen hebben gezien en gedaan was het tijd om wat meer van het eiland te gaan bekijken. We zochten naar een goede manier om dit te doen. Het was te mooi weer om met de auto te gaan en voor lopen was het eiland te groot. Uiteindelijk gingen we allemaal een E-scooter huren op Texel. Met zijn alleen reden we over de mooiste plekken van Texel. Twee dagen later gingen we een quad huren op Texel. We hadden namelijk nog niet alles van Texel kunnen zien. Uiteindelijk heeft het huren van deze E-scooters en quads de vakantie een stuk mooier gemaakt.

Marketing Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *