Een tijdelijke woonunit tijden de verbouwing

Het verbouwen of renoveren van je huis kan vaak lang duren. Wat moet je doen als je tijdelijk niet in je huis kan wonen? Er zijn wat opties die je kunt kiezen, maar wat is het makkelijkst? De laatste tijd horen we het steeds vaker: een tijdelijke woonunit.

Een tijdelijke woonunit

Als je tijdens een grote verbouwing of renovatie een tijd niet in jouw huis kunt verblijven, omdat het simpelweg niet veilig is, is er een oplossing. Die oplossing luidt als volgt: een tijdelijke woonunit tijdens verbouwing. Deze woonunit kan tijdelijk op jouw eigen grond geplaatst worden. Ze worden kant en klaar bij jouw thuis geleverd, volledig ingericht aangeleverd en op de door jouw gewenste locatie geplaatst. De woonunit zijn voorzien van een keuken, een badkamer en een slaapgedeelte.

Vaak scheelt het voor de verbouwing ook weer als je niet in huis woont. Het kan sneller vorderen, omdat er simpelweg geen rekening gehouden hoeft te worden met een woning waar mensen in slapen, wonen of aanwezig zijn. Stel dat je de woonunit niet meer nodig hebt, kan deze weer worden verplaatst.

Nog meer verschillende units

Naast de woonunits heb je ook nog units voor andere doeleinden. Denk hierbij aan een mantelzorgwoning, hier kun je jouw naaste in jouw eigen omgeving verzorgen als diegene dat nodig heeft. Of aan school units, waar tijdelijk les gegeven kan worden. Als een school te weinig ruimte heeft tijdens een verbouwing, is dit een hele goede oplossing. Dit kan ook bij jouw bedrijf, stel je hebt een kantoor wat verbouwd/gerenoveerd wordt dan heb je een kantoor unit.

De bovengenoemde units zijn allemaal goed geïsoleerd en bieden comfort. De tijdelijke woonunits bieden je de exclusieve mogelijkheid om tijdens een periode van niet thuis kunnen wonen, toch thuis te kunnen wonen. Het liefst woon je natuurlijk in je eigen huis, maar dit is een erg interessante en goede optie voor iedereen.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.