Schoenenspray voor nieuwe schoenen

Je hebt het vast wel eens gezien. Een soort spray voor je nieuwe schoenen. Vaak als je in een schoenenwinkel kom zie je ze staan en worden ze aangeboden. Maar wat doet deze spray nou eigenlijk echt met je schoenen. Een schoenenspray zorgt voor een onzichtbaar beschermlaagje. Dit beschermlaagje voorkomt dat vuil en vocht in jouw schoenen trekken. Het vuil en vocht blijft op de laag liggen en is er makkelijk om van de schoen af te vegen. Zo beschadig jij je schoenen veel minder snel en zul je nog langer plezier hebben van je schoenen. Deze spray is eigenlijk een soort van textiel coating.

Hoe werkt textiel coating?

Deze protectie is een product dat onzichtbare verbinding maakt met de textielvezels. Het effect van dit product is dat het verschillende vuildeeltjes zoals water, olie en vet zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak. Je item houdt bescherming tegen onder andere water, wijn, koffie, ketchup, en nog veel meer. Producten voor textiel coating zijn op alle soorten items toepasbaar die zijn gemaakt van synthetisch textiel. Je kunt zo’n spray dus gebruiken op allerlei kleding zoals schoenen, jassen, tassen, overalls, banken en stoelen of kussens en nog veel meer. Ook op bijvoorbeeld ski kleding werkt deze producten. Het zorgt ervoor dat water van de laag afrolt en je zo droog en warm blijft in alle weeromstandigheden.

Producent van dit product

Een van de producenten van deze producten is Schmits Chemical Solutions. Zij hebben al ruim 40 jaar ervaring binnen de internationale textiel en non woven industrie. Hun producten kunnen worden ingezet bij het drukken, brandvertragend maken, versoepelen of verharden, water en vuilafstotend maken, verlijmen, en/of het bedrukbaar maken van textiel en zijn geschikt voor verschillende coatingtechnieken zoals puntcoaten, schuimcoaten, volvakcoaten, foularderen, sprayen en likwals. Textiel biedt eindeloze mogelijkheden en uitdagingen. Met de chemie van Schmits Chemical Solutions proberen ze hierin een toegevoegde waarde te creëren.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *