Alles kan tegenwoordig thuis

Alles kan tegenwoordig thuis

Er zijn maar weinig dingen die niet thuis kunnen, nu helemaal met de coronacrisis moet je bijna alles vanuit huis doen zoals je werk en andere dingen. Maar wat nou als er dingen kapot gaan en de winkels dicht zijn of als je graag wilt verbouwen en daar goeie ontwerpen van wilt hebben?

Spullen stuk in je huis

Als er spullen stuk gaan in je huis dan is dat altijd vervelend, helemaal als je nergens heen mag. Zo was ik laatst even snel langs mijn tante gegaan en die heeft de computer kapot, nou weet ik wel een beetje wat van computers maar niet zo denderend veel als een computerbedrijf. Het was uiteindelijk iets wat ik niet kon vinden, dus moesten we een oplossing vinden die erg makkelijk voor haar was en niet veel geld koste.

Dit hebben we gevonden en dat was zo fijn, er kwam een computer monteur aan huis en die heeft haar computer weer gemaakt. heel ideaal en zo zijn er zoveel dingen die thuis kunnen ipv dat je weg moet. bedrijven zijn vaak bereid om ver in de service te gaan voor je.

Ontwerpen

Hetzelfde geldt voor schilderen of ontwerpen van huizen maken, het kan allemaal aan en in huis. Zolang je de apparatuur hebt om het te doen, kun je vaak alles thuis doen. Zo wilden wij laatst verbouwen met een nieuw groot stuk aanbouw, hiervoor hadden wel zelf niet de materialen om te gaan tekenen, dus hebben we een architectenbureau in Enschede ingeschakeld.

Zij kwamen bij ons aan huis om eens goed te kijken en een goed beeld te schetsen van wat er staat en wat de aanbouw moet worden. Zo hadden zij een goed beeld en konden ze aan de slag met het ontwerp, ook hiervoor kwamen ze bij ons langs en dat was zo ideaal. Het was uiteindelijk een erg mooi ontwerp en een goed resultaat.

Geef een antwoord

Sluit Menu