Zakelijk leasen is voordelig

Zakelijk leasen is voordelig

Zakelijk leasen heeft een aantal voordelen die erg interessant zijn, de belangrijkste voordelen die je kunt behalen met zakelijk leasen weten mensen vaak helemaal niet. Daarom is het belangrijk om mensen bewust te maken van die voordelen die je eruit kunt halen.

Goede prijs voor een auto

Zakelijk leasen biedt je een goede prijs voor een auto, je kunt zelf kiezen tussen een nieuwe of gebruikte lease auto. Bij bijvoorbeeld een occasion auto zijn de eerste afschrijvingen al gedaan zijn, gaan de maandlasten omlaag. Dit is dus voordelig voor zakelijk leasen, omdat je dan een stuk minder betaald. Naast deze voordelige slag, heb je zelf de hand in de benzinekosten, onderhoud, verzekering en reparatie, dit kun je namelijk allemaal zelf bepalen. Na het contract ben je zelf eigenaar van de auto en heb je dus je eigen auto.

Bovendien bespaar je een flinke investering van het kopen van een nieuwe auto, bijvoorbeeld de volvo xc40 zakelijk leasen, die auto heeft een prijs van ongeveer €47.000 euro, maar als je hem zakelijk gaat leasen kost het ongeveer €400 in de maand. Op basis van een contract van 60 maanden krijg je dus een bedrag va €24.000, dit scheelt je dus gewoon €23.000!

Wanneer moet je nou zakelijk leasen en wanneer kopen?

Als je in een auto wilt rijden die er goed uitziet en wat bijdraagt aan het succes van de zaak, kun je beter een auto leasen. Bijvoorbeeld de mazda cx 5 zakelijk leasen is een auto die er goed en verzorgd uitziet naar je klanten toe.

Wanneer je in een goedkope-privé auto veel zakelijke kilometers wil maken en de auto er niet perse verzorgd en goed uit hoeft te zien, kun je beter een auto gaan kopen. Je kunt dan namelijk door een kilometer vergoeding van de zaak alsnog goedkoop rijden, zonder dat het je al te veel gaat kosten. Je bent dan alleen veel kwijt aan de kosten van de koop.

Geef een antwoord

Sluit Menu