Is je relatie toe aan een boost?

Als je een langere periode een relatie hebt, is het best mogelijk dat je in een soort van sleur terecht komt. Uiteindelijk hoort dit er ook wel een beetje bij. Het belangrijkste is dat je er beide voor kiest om uit de sleur te stappen. Soms heeft het niet eens te maken met dat je niet meer van elkaar houdt maar is je relatie toe aan wat spanning en aandacht. Na jarenlange samen te zijn is het belangrijk dat je elkaar niet vergeet doordat het allemaal maar zo gewoon is geworden.


Sexy of spannende lingerie is zeker een boost voor je relatie!


Lingerie kan je relatie naar een ander level brengen. Wil je je partner eens verrassen? Ga eens op zoek naar een leuke lingerieset. Je kunt natuurlijk lingerie in verschillende soorten krijgen. Of je nu gaat voor een bescheiden lingeriesetje of voor een spannende latex lingerieset, dit zal zeker een positief effect hebben op een intiem moment met je partner.


Het verschil tussen een vibrator en dildo


Voordat je kunt kiezen of je een vibrator of dildo wilt gaan proberen om je relatie een boost te geven moet je natuurlijk wel weten wat het verschil is tussen deze twee sekstoys. Een Dildo is over het algemeen recht toe rechtaan en wordt voornamelijk aangeboden in de vorm van een piemel. Een dildo is verkrijgbaar in veel verschillende maten en kleuren. Je kunt dus zelf kiezen in welke kleur en maat je een dildo wil. Een vibrator heeft daarentegen wat andere mogelijkheden en wordt ook in veel verschillende vormen en maten aangeboden alleen hebben ze als extra functie dat ze vibreren. Vaak kun je de vibrator in verschillende standen gebruiken. Je kunt zo gek niet bedenken hoeveel opties er op een vibrator kunnen of ze hebben het.
Daarnaast heeft een vibrator ook soorten waarbij er ook nog een extra onderdeel aan de vibrator zit. Dit extra stukje wordt gebruik voor de clitoris en kan dus ook vibreren. Voor het vinden van een geschikte vibrator of dildo zul je hier en daar wat research moeten doen en vooral de productomschrijving aandachtig lezen. Zo vind je zeker weten een seksspeeltje die bij jou of jullie past.


Lovebox voor spannende avonturen


Ondanks alle losse speeltjes zijn er ook loveboxen te koop! Ja ja, dan heb je dus een compleet pakket met verschillende maar toch samenhangende sekstoys. Deze loveboxen zijn geschikt voor singles maar ook zeker voor koppels.

De leukste sekstoys zijn online verkrijgbaar bij Pleasuretoys4you!

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.