Steunzolen tegen voetklachten

Na lang lopen en staan kun je last krijgen van je voeten. Veel mensen hebben hier last van. Voetklachten komen jammer genoeg erg vaak voor. Veel klachten aan de voeten worden veroorzaakt door overbelasting. Daarom is het erg belangrijk om je voeten te ontlasten. Steunzolen zijn een mooi middel hiervoor.

Steunzolen bij de podotherapeut

De podotherapeut is iemand die klachten behandelt aan de voet, knie, heup en lage onderrug. Bij klachten aan de voet kan de podotherapeut zorgen voor steunzolen. Bij de podotherapeut kunnen ze steunzolen op maat maken. Dit gaat erg eenvoudig met de nieuwste technologie. Veel podotherapeuten waar zolen op maat worden gemaakt, maken gebruik van 3d-technologie.

Steunzolen kunnen doorzakken tegengaan. Ze zijn niet alleen goed voor zere voeten, maar ook voor klachten aan spieren, pezen, rug en zelfs de nek. Het is wel belangrijk om voor steunzolen naar een podotherapeut te gaan. Voor elke klacht is er natuurlijk een andere behandeling. Daarom is het zeer aanbevolen om eerst naar een specialist in voetklachten te gaan.

Zolen bij hielspoor

Hielspoor komt vaak voor. Mensen met hielspoor hebben soms niet eens door dat ze dit hebben. Daardoor lopen ze er vaak lang mee zonder er iets tegen te doen. Onder je voet zit een grote peesplaat. Bij mensen met hielspoor is deze peesplaat ontstoken. Dit kan zorgen voor een stekende pijn en stijf gevoel van de voet.

Hielspoor wordt vaak veroorzaakt door overbelasting. Zelf heb ik ook ervaring met hielspoor. Twee jaar geleden had ik zelf last van hielspoor. Door podotherapeut Wender Deventer ben ik uiteindelijk van mijn klachten afgekomen.

De belasting en belastbaarheid is iets om goed in de gaten te houden. De belasting is de last die bijvoorbeeld je voeten draagt. De belastbaarheid is de hoeveelheid last je voeten kunnen dragen. De belasting moet daarom ook nooit meer zijn dan de belastbaarheid. Daardoor krijg je klachten. Rust is erg belangrijk voor minder belasting.

Marketing Auteur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *